Abérlet,kiadó lakás keresés

Az oldalon folyamatosan frissülő albérlet kínálat található, kizárólag a tulajdonosoktól. Nem jelenítjük meg albérletközvetítők hirdetéseit. Városok szerint, ár szerinti kategorizálásban, folyamatosan frissülnek az albérlet kínálatok. Ingyen albérlet hirdetés feladása itt
Ha fizetni szeretnél az albérletek listájáért, akkor nyugodtan bezárhatod ezt az oldalt.


Leggyakoribb albérletek városok szerint, katt a városra:
Albérlet Budapest, Albérlet Debrecen, Albérlet Győr, Albérlet Miskolc, Albérlet Nyíregyháza, Albérlet Pécs, Albérlet Szeged, Albérlet Székesfehérvár, Albérlet Zalaegerszeg

2009. szeptember 16., szerda

Albérlet -kiadó albérlet Budapesten I kerület, 3. emeleti lakás

41nm-es 1,5 szobás, ízlésesen felújított, bútorozott, 3. emeleti lakás kiadó régi építésű társasházban. A WC és a fürdő külön van. A fürdőben kád van, cirkofűtés gondoskodik a melegről télen.

A lakás az I. kerületben található a Batthyány utcában a Moszkva tér, a Mechwart liget, a Mammut, a Fény utcai piac, a Vár és a Batthyány tér közvetlen közelségében (gyalog pár perc mindegyik). A bevásárlás a lépcsőháztól kb. 6 méterre található CBA-ban akár este 8-ig kényelmesen megoldható. Nagyon jó a közlekedés: metró, villamosok, buszok hada segít.

A bérleti díj havi 60 ezer HUF + rezsi, 1 havi kaucióval október 1-től kiadó. A rezsi: 7700 közös költség; a gázt, vizet és áramot óraállás alapján kell fizetni.

Érdeklődni a +36(70)2089644-es telefonszámon lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése